Om testQ.se

Vi tror på ärlighet, kunskap och ett bra klimat. Genom vår nöjd kund-garanti kan du vara trygg. Vi lovar att ta hand om din hemsida lika bra som om den vore våran egen. Vi är också måna om att utveckla oss själva hela tiden. Detta för att vi och din hemsida ska kunna förbättras när nya tekniker kommer.

Hållbarhet

För oss är det viktigt med hållbarhet och att hemsidan ska lämna ett miljövänligt klimatavtryck. Inom kort kommer du kunna läsa mer om just detta i vår egen hållbarhetspolicy.

Erfarenhet

Vi har över tio års erfarenhet av testning, testledning och kvalitetssäkring från bankvärlden i Sverige. Lägg därtill mångårig erfarenhet av WordPress och över 40 års erfarenhet av generell IT. Vi har testat många olika webbsidor, applikationer, API:er och mobila appar genom åren.

Q:et i ett vårt namn står för ”quality” (kvalitet) och återspeglas bland annat i vår unika nöjd kund-garanti. Du betalar endast om du är 100% nöjd. Vi vet att upplägget är ovanligt, men vi anser att det är fullt rimligt. Varför skulle man inte vilja ha en kund som är just 100% nöjd?

Konsult

Vår arbetsmetod bygger på att vi inte accepterar testfall och inte heller lägger värdefull tid på överdriven dokumentation. Vi arbetar däremot noggrant för att hitta buggar i ditt system genom utforskande testning och automatisering. Arbetet utförs effektivt men inkluderar dokumentation när det verkligen behövs.

Företaget

Sidan testQ.se med huvudfirma Khao Tip Thai AB – organisationsnummer 559165-5120.

Du når oss på adressen: TestQ.se, c/o Khao Tip Thai AB, Wieselgrensgatan 7, 417 17 Göteborg.

testQ.se - Testning bild på datorer